Vertrouwenspersoon

Op 22 april 2024 is de ALV akkoord gegaan met de benoeming van Anita Kruiper als vertrouwenspersoon binnen onze vereniging. Hieronder stelt Anita zich voor.

Wie ben ik:

Graag stel ik mij aan jullie voor. Mijn naam is Anita Kruiper en ik ben vertrouwenspersoon voor medewerkers, vrijwilligers en leden bij de sportverenigingen van de gemeente Voorne aan Zee. Ruim 45 jaar geleden ben ik begonnen als verpleegkundige en heb vervolgens bij diverse grote bedrijven de functie van accountmanager vervuld. Daarna heb ik geruime tijd gewerkt als coach/counselor en als opleidingsfunctionaris in een ziekenhuis. Ik woon met mijn man in Hellevoetsluis. In de zomermaanden ben ik vaak te vinden op de golfbaan en daarnaast kun je mij wandelend door onze prachtige gemeente aan treffen. 

 

Wat doet een vertrouwenspersoon:

Als vertrouwenspersoon ben ik voor diegenen die een melding willen maken of een klacht hebben over ongewenst gedrag bij zijn/haar sportvereniging. Hierbij kun je denken aan onveiligheid door bijvoorbeeld agressie en geweld, discriminatie, pesten of (seksuele) intimidatie. Je mag als medewerker, vrijwilliger of lid altijd contact met mij opnemen op het moment dat je te maken hebt met deze ongewenste omgangsvormen. Ook als je ziet dat een van je mede-sportgenoten te maken krijgt met ongewenst gedrag en je niet zo goed weet wat te doen, kun je bij mij terecht. 

 

De gesprekken zijn vertrouwelijk en anoniem. Dat wil zeggen dat jij zelf bepaalt wanneer je het gedrag, al dan niet met ondersteuning van mij, bespreekbaar wilt maken. 

 

Contact:

Je kunt mij bellen op nummer 06 29394757, een whatsapp sturen of mailen naar  [email protected]. Bel, app of mail me gerust, ook als je twijfelt!

 

Hartelijke groeten,

Anita Kruiper 

 

 

 

 

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 402 775

Tennispark "De Duinpan"

1e slag - Swinsedreef 22a
3235 AR Rockanje

KVK-nummer

40385523