.

                            

In 2011 zijn wij van start gegaan met een zgn. “club van 50”: bedrijven of particulieren kunnen door middel van een donatie van € 50 per jaar laten zien dat ze onze tennisclub, TC West-Voorne, een warm hart toedragen. Op dit moment hebben we ruim 40 sponsors en dat willen we natuurlijk graag uitbreiden. De leden van de club van 50 zijn zichtbaar op het grote sponsorbord (aangeboden door Matrix Design) in ons clubgebouw. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om anoniem te sponsoren.

De jaarlijkse bijdrage van de leden van de club van 50 gebruiken we ten behoeve van de aanschaf van nieuwe materialen, bijvoorbeeld voor de minitennisbaan en/of voor het organiseren van activiteiten. De leden van de club van 50 beslissen zelf waaraan het geld besteed wordt en uiteraard zijn daarbij ook eigen ideeën van harte welkom. Met het geld is in 2012 het Tri-tennis® spel aangeschaft (plaatje).

In 2013 hebben we een mooie flatscreen aangeschaft. In 2014 materiaal voor tennis kids en een nieuwe tafel. En in 2015 een mooie loungebank voor buiten + kussens. In 2016 stoelen en loungebanken, 2017 nieuwe tafels voor het buitenterras.

Bent u geïnteresseerd of kent u iemand die hierin geïnteresseerd is, laat het ons dan weten en stuur een mail naar onze penningmeester: [email protected]

Of ondergetekende: [email protected]

Of vul het bijgaande formulier na downloaden in en geef dit af: Kerkweg 1, Rockanje  

Met sportieve groet, namens het Bestuur,

Rob Talboom, Voorzitter

 

Het lidmaatschap geldt voor een kalenderjaar en wordt aan het einde van deze periode stilzwijgend met een jaar verlengd. Wanneer je lid wordt na 1 augustus, bedraagt de bijdrage voor het lopende jaar 25 euro. Opzegging is mogelijk met inachtneming van een opzegtermijn van een maand.

Opgaveformulier Club van 50

 

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 402 775

Tennispark "De Duinpan"

1e slag - Swinsedreef 22a
3235 AR Rockanje

KVK-nummer

40385523