We mogen weer de tennisbaan op!

11 mei 2020


We mogen weer beperkt de tennisbaan op!

In dit bericht informatie over de belangrijkste voorwaarden, regels en afspraken die hier bij horen. 

Veiligheid voor alles. Het bestuur is van mening dat onze gezondheid bovenaan staat. Wij nemen de richtlijnen als bestuur vanuit de KNLTB dan ook zeer serieus. Wij gaan er vanuit dat u en onze veiligheid een verantwoordelijkheid is van ieder lid. Op basis van deze gedeelde verantwoordelijkheid zijn wij van mening dat we verantwoord het tennissen onder voorwaarde weer op kunnen pakken. We houden altijd 1,5 meter afstand! 

Corona verantwoordelijke. Het bestuur heeft afgesproken dat Jaap van der Veld binnen T.C.West-Voorne onze Corona verantwoordelijke is. Voor vragen kunt u via WhatsApp contact met hem opnemen. Zijn mobiele nummer is: 0646555975. De overige bestuursleden zijn op de achtergrond eveneens beschikbaar voor vragen. 

Thuis een baan reserveren. Er is de afgelopen dagen hard gewerkt om aan de voorwaarde vanuit de KNLTB ‘vanuit huis een baan te reserveren’ te kunnen voldoen.Als bestuur zullen wij waar nodig dit systeem verder en beter inregelen.

Via de volgende link is in te zien hoe het reserveren van een tennisbaan vanuit huis te regelen is:  het reserveren van een tennisbaan via de website   

Spelregels voor het reserveren van een baan vanuit huis zijn:

  • Het is voor iedere speler toegestaan om vanuit huis per dagdeel 1x een baan te reserveren. Technisch zou dit vaker kunnen maar we willen zoveel mogelijk leden de gelegenheid geven om een baan te reserveren.
  • Als er na de geplande speeltijd via het planbord in de hal opnieuw ingehangen kan worden dan is dit toegestaan. Zo niet dan gaat u direct naar huis. 
  • Het bestuur zal regelmatig controleren of spelers niet meerdere keren per dagdeel een baan vanuit huis reserveren. Mocht dit het geval zijn wordt de 2e reservering verwijderd en de betrokkene aangesproken.
  • Maar we zijn gelukkig met volwassenen onder elkaar, dus….
  • Als speler A een baan reserveert voor hemzelf en voor speler B dan hebben beide een reservering!
  • Je kan maximaal voor 1 dag vooruit(vanaf 08:30 s'morgens) een baan reserveren.
  • Annuleren van een gereserveerde baan kan tot 5 minuten voor aanvang. 
  • Zonder reservering van een tennisbaan mag u niet op ons tennispark komen.  

Clubhuis, terras en kleedkamers. Het clubhuis, terras en de kleedkamers zijn tot nader bericht gesloten.Het is niet toegestaan om zelf drinken ( anders dan water ) mee te nemen naar het tennispark. 

Spreiding. Waarschijnlijk zullen de avonden drukker zijn dan overdag. Mocht u de piektijden kunnen vermijden kies hier dan voor.

Lessen. De lessen voor de jeugd zijn al begonnen, ook voor de senioren zullen ze snel weer starten.Het is bij het lessen toegestaan dat er 4 spelers op de baan zijn. Bij de jeugd t/m 12 jaar kan dit aantal groter zijn. 

Jeugd. Onze jeugd ( t/m 18 jaar ) is 2 weken terug al gestart met tennissen. Alle afspraken zoals 2 weken geleden gemeld zijn ongewijzigd gebleven. Het toezicht bij jeugdtennis blijft van kracht. 

Bereikbaarheid tennispark. Het parkeerterrein en de doorgangen naar ons tennispark zijn niet vrij toegankelijk.Parkeren bij het 1e Slag is met de auto niet mogelijk. Zolang de gemeente hier geen andere oplossing voor heeft zal dit ongemak geven. 

Richtlijnen vanuit de KNLTB d.d. 8 mei 2020. Het is voor spelers verplicht de aanvullende richtlijnen vanuit de KNLTB te lezen en zich aan de richtlijnen te houden. De richtlijnen zijn via onderstaande link in te zien:

Aanvullende richtlijnen tennissen Fase2 knltb 8 mei 2020

 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 402 775

Tennispark "De Duinpan"

1e slag - Swinsedreef 22a
3235 AR Rockanje