Vrijwilligersavond 2019

27 oktober 2019


Net als in vorige jaren willen wij als Bestuur graag alle vrijwilligers/sponsors uitnodigen voor een hapje en een drankje.  Dit jaar staat onze “Vrijwilligersavond” gepland op vrijdag 29 november. Op deze avond willen wij al onze vrijwilligers nog eens bedanken voor hun bijdrage. Om er zeker van te zijn dat we niemand vergeten en iedereen deze uitnodiging ontvangt die daadwerkelijk als vrijwilliger flink wat werk voor de vereniging heeft verzet sturen we de uitnodiging naar alle leden. Op deze manier zijn we er zeker van dat we als Bestuur niemand kunnen vergeten.  

Op vrijdag 29 november vanaf  19.00 uur tot circa 22.30 uur zijn onze vrijwilligers (met partner!) van harte uitgenodigd in ons clubhuis voor een gezellige avond met een hapje/drankje.

Het Bestuur vraagt alle commissieleden, en alle leden die zich op een andere manier als vrijwilliger hebben ingezet voor onze vereniging, zichzelf wel even aan te melden, dit uiteraard in verband met de catering. Graag uw bericht naar: [email protected] (graag uw naam vermelden en geef a.u.b. aan of u alleen of met uw partner komt)  

Met vriendelijke groet namens het Bestuur van TC West-Voorne                 

Rob Talboom Voorzitter  

( N.B. de verplichte bar- en onderhoudsdiensten worden niet gezien als vrijwilligers werk)

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 402 775

Tennispark "De Duinpan"

1e slag - Swinsedreef 22a
3235 AR Rockanje