van de Penningmeester .....

11 september 2021


Als het gaat om de Financiën van onze tennisclub kan ik u mededelen dat het goed gaat, maar altijd beter kan. Onlangs flink wat investeringen gedaan waarvan een belangrijk deel gesubsidieerd is door de gemeente Westvoorne, de Overheid en de Provincie. Deze investering heeft ons dus niet veel geld gekost, maar we hebben nog een heleboel wensen. Als ik kijk naar de 3 grootste inkomstenposten van onze club, dan zijn dat:

1). De contributie inkomsten

2). De barinkomsten

3). De subsidie / sponsorinkomsten

Nr 1 proberen we te beïnvloeden door nieuwe leden te werven via het concept Maak Kennis Met Tennis, maar deze leden ook te behouden en te laten integreren in onze club. We hebben Jeroen Burgman bereid gevonden om dit op zich te nemen (is hier al een tijdje mee bezig).

Nr 2 hopen we weer op de rails te krijgen nu Corona redelijk onder controle is en er dus meer mensen na het tennis een drankje komen nuttigen in onze kantine.

Nr 3 is voor wat betreft de subsidies goed onder controle, echter op het gebied van sponsoring valt er nog veel te verbeteren en vandaar ook dit bericht.

We hebben Arthur Ritman bereid gevonden om zich met de sponsoring bezig te gaan houden. We hebben reeds een aantal sponsoren, maar geven hier te weinig aandacht aan. Arthur, met vanuit zijn werk een commerciële achtergrond, gaat dit oppakken / ontwikkelen, nieuwe sponsoren werven, andere vormen van sponsoring bedenken . . . . Als u in uw netwerk iemand heeft die iets met sponsoring zou willen doen en of reclame wilt maken voor zijn bedrijf via onze tennisclub, neem dan gerust contact op met Arhur (06-22668456).

Wij zijn blij dat Arthur zich op deze wijze wil inzetten voor de vereniging en wensen hem daar veel succes mee (op z'n 1e dag heeft hij al iemand lid gemaakt van de club van 50).

Met vriendelijke groeten, 

Namens het bestuur van TC West-Voorne, 

John Tettero.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 402 775

Tennispark "De Duinpan"

1e slag - Swinsedreef 22a
3235 AR Rockanje