Senioren van Rockanje en omgeving – kom in beweging !

01 juni 2021


Voor veel senioren onder ons is het toch wel een drempel om lid te worden van een vereniging of om naar een sportschool te gaan.

Hier is iets gezelligs voor bedacht.

Lekker buiten op vrijdagochtend een uurtje bewegen en daarna gezellig met elkaar een kofje koffie ( en wellicht een koekje) bijpraten over alles en nog wat.

Tennisclub West-Voorne en Raymond Schot van At Vantage werden geïnspireerd door het Sportakkoord van Gemeente Westvoorne om meer bewoners aan het bewegen te krijgen.

Het sportakkoord van de gemeente maakt dit aanbod zeer aantrekkelijk door financieel bij te dragen. Voor slechts € 19,50 krijgt u 5 weken les en koffie .

U hoeft niets te kunnen ( ook geen tennis) en u mag zo stijf zijn als een hark want de lessen worden op u aangepast.

Raymond Schot , tennisleraar en bewegingscoach ; Ik doe dit nu al vele jaren en verbaas mij iedere keer weer over het plezier dat deelnemers hebben en spijt dat ze dit niet eerder hebben gedaan. Het tennispark van TC West-Voorne ligt prachtig en rustig in de duinen en is een heerlijke plek om lekker te bewegen.

De tennisclub West-Voorne wilt meer mensen kennis laten maken met het mooiste tennispark van Nederland. Ferry den Hoed , voorzitter van TC West-Voorne ; we vinden het fantastisch om meer dorpelingen te ontmoeten op ons park en vrijwilligers van de vereniging gaan helpen bij deze lessen.

De eerste les is op vrijdag 4 juni om 10 uur. Dit is dan de eerste les van een blok van 5. We willen dit geheel 2021 organiseren dus na dit blok volgen er meer.

Dit is een ideale gelegenheid voor mensen die met pensioen zijn gegaan en nadenken over iets meer te gaan doen dan wandelen , wat uiteraard ook heel goed is. Ben Pluimer , bewoner van de Morelstraat en recent met pensioen ; Wat een leuk idee ! Ik moet echt wat meer gaan doen om soepel te blijven en daarnaast komt mijn kleindochter regelmatig met een tennisracket op bezoek  dus ik ga zeker meedoen.

Vind u het ook een leuk idee dan kunt u bellen of appen met Raymond Schot , 0619875827 of een mail sturen naar hem ; [email protected] . Er is altijd plaats dus meedoen is verzekerd. Wilt u eens komen kijken zonder afspraak ? Doe dan wel iets makkelijks aan want dan doet u gewoon een keer mee zonder verplichtingen. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 402 775

Tennispark "De Duinpan"

1e slag - Swinsedreef 22a
3235 AR Rockanje