Najaarscompetitie 2024

10 juni 2024


Zoals jullie wellicht weten is de KNLTB alweer begonnen met de voorbereidingen voor de najaar competitie 2024. In juni kunnen competitieteams bij de KNLTB worden ingeschreven. Dit geldt zowel voor Tennis als voor Padel. Er gelden wel verschillende inschrijftermijnen voor padel en voor tennis.

Meer informatie over de KNLTB tennis en padel najaar competitie 2024 is terug te vinden op de website van de KNLTB: Tennis en padel najaar competitie 2024

In het najaar van 2024 spelen de tennisteams en de padelteams 5 keer. Zie hiervoor ook:

Data padel najaarscompetitie 2024

Data tennis najaarscompetitie 2024

Padel competitieaanbod

Aanbod tennis najaarscompetitie 2024

 

Nieuw: Met ingang van dit jaar zal, in de Najaar competitie Tennis en in de Najaar competitie Padel, promotie en degradatie een rol gaan spelen voor de indeling van volgend jaar. Door de invoering hiervan wordt het uitdagender om mee te doen, want het blijft tot het laatste moment spannend. Alle wedstrijden zijn namelijk van belang en bepalen welke teams er kampioen worden en welke teams er degraderen. Teams die dit jaar 1e worden, spelen dan tijdens de Najaar competitie in 2025 een klasse hoger (indien er een klasse hoger is). Teams die dit jaar 5e of 6e worden, spelen in 2025 een klasse lager. Zo zorgen we er voor dat de competitie spelen nog leuker wordt!

Wilt u als tennisteam meedoen? Meld u dan uiterlijk 15 juni 2024 aan.

Wilt u als padelteam meedoen? Meld u dan uiterlijk 30 juni 2024 aan.

 

Teams kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen aan: [email protected]  

S.v.p. de volgende gegevens vermelden:

  • namen van de spelers (minimaal 4) inclusief bondsnummers
  • gewenste competitiesoort + dag
  • naam, mobiel telefoonnummer en e-mailadres van de aanvoerder

Als gevolg van de grote belangstelling voor de competitie op vrijdagavond en het aantal beschikbare banen kan het zijn dat niet alle teams kunnen worden ingeschreven. Bij teveel aanmeldingen zal er worden geloot.

Ook seniorleden die niet vast in een team zitten/willen, maar wel eens af en toe willen invallen, kunnen zich bij mij opgeven. Graag onder vermelding van uw telefoonnummer. Ik maak dan een lijst die ik aan de captains zal geven, zodat zij weten wie ze eventueel kunnen bellen wanneer ze een invaller nodig hebben.  

Verder wil ik een whats-app groep aanmaken met de captains van alle tennis teams en een met de captains van alle padel teams. Het is dan makkelijk om snel met iedereen te communiceren, mocht dat nodig zijn.    

Mochten er verder vragen zijn, dan hoor ik dat graag en zie de inschrijvingen met belangstelling tegemoet.  

Met sportieve groet,

Ed Vermeer

 

 

 

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 402 775

Tennispark "De Duinpan"

1e slag - Swinsedreef 22a
3235 AR Rockanje

KVK-nummer

40385523