Meer mogelijkheden voor de jeugd en dubbelspel senioren toegestaan

24 mei 2020


De jeugd en senioren maken inmiddels al weer een aantal weken gebruik van de banen. Omdat we ons gelukkig aan de afspraken houden krijgen we nu extra mogelijkheden.

Jeugd t/m 18 jaar

Op de oproep gedaan of er volwassenen zijn die zich als toezichthouder bij de jeugd willen inzetten zijn 2 reacties gekomen, veel dank daarvoor! Hierdoor is het mogelijk om de vrijspeel mogelijkheden voor de jeugd te verruimen. Het aangepaste schema vanaf 25 Mei vind u via de volgende link: Instructies en schema jeugdtennis

Ook voor de jeugd telt dat zij vanaf 25 mei van huis uit een baan moeten reserveren, via de volgende link leest u hoe dit werkt: Reserveren tennisbaan

Er moet op de dag van vrij spelen voor de jeugd t/m 18 jaar uiterlijk om 10.00 uur in de ochtend een baan zijn gereserveerd. Bij voorkeur baan A of B.

 

Dubbelspel senioren

Vanaf maandag 25 mei is het voor personen vanaf 19 jaar toegestaan om te dubbelen. Natuurlijk wordt er 1,5 meter afstand gehouden. Het van huis uit reserveren van een baan blijft verplicht.

De volgende spelregels blijven van kracht:

  • Het is voor iedere speler toegestaan om vanuit huis per dagdeel 1x een baan te reserveren. Technisch zou dit vaker kunnen maar we willen zoveel mogelijk leden de gelegenheid geven om een baan te reserveren. Als er na de geplande speeltijd via het planbord in de hal opnieuw ingehangen kan worden dan is dit toegestaan. Zo niet dan gaat u direct naar huis. Het bestuur zal regelmatig controleren of spelers niet meerdere keren per dagdeel een baan vanuit huis reserveren. Mocht dit het geval zijn wordt de 2e reservering verwijderd en de betrokkene aangesproken. Maar we zijn gelukkig met volwassenen onder elkaar, dus….
  • Als speler A een baan reserveert voor hemzelf en voor speler B dan hebben beide een reservering!
  • Je kan maximaal voor 1 dag vooruit(vanaf 08:30 s'morgens) een baan reserveren.
  • Annuleren van een gereserveerde baan kan tot 5 minuten voor aanvang. 

 

Introducees Het is weer toegestaan om iemand te introduceren. Dit kan ook via het reserveren van een baan vanuit huis. 

Baan F & G. Als gevolg van droogte kunnen de banen F&G niet gesproeid worden. Daarom zijn deze banen tot nader bericht buiten gebruik. 

Clubhuis en terras Zowel het clubhuis als de terrassen op ons park blijven tot nader bericht gesloten.  

Parkeren De parkeerplaats bij onze vereniging ( 1e slag ) is per 23 mei weer toegankelijk.Let op: het is grote delen van de dag Betaald Parkeren. 

Gemeente Het bestuur informeert de gemeente over de bovenstaande uitbreidingen van de tennismogelijkheden. Het bestuur gaat er vanuit dat de gemeente hiermee akkoord is, mocht dit niet het geval dan zijn zullen we jullie hierover informeren en wordt de verruiming teruggedraaid.

 

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 402 775

Tennispark "De Duinpan"

1e slag - Swinsedreef 22a
3235 AR Rockanje