KNLTB Competitie 2021 - najaar 2021

18 mei 2021


Beste seniorleden van TC West-Voorne, 

Het coronavirus houdt Nederland nog steeds in zijn greep. De KNLTB heeft daarom besloten dat de voorjaarscompetitie voor senioren niet door gaat en wordt verschoven naar het najaar. De inschrijving voor de KNLTB Competitie 2021 wordt opnieuw opengezet en ook nieuwe teams kunnen zich voor de competitie in het najaar inschrijven. Het competitieaanbod blijft gelijk. Teams behouden dezelfde teamrechten als in de voorjaarscompetitie 2021. 

Naar verwachting is in het najaar de hele sport weer open en kan het clubleven worden hervat. Kantines en terrassen zijn dan open en het zal weer mogelijk zijn om een volledige competitie te spelen. De KNLTB Competitie 2021 zal de vrijdagavond op de reguliere wijze worden georganiseerd. Een periode van 7 weken voor zowel de DD, HD en GD teams (en dus niet om de week). Er zal op vrijdagavond ook niet op tijd worden gespeeld.

Begin juni kunnen competitieteams bij de KNLTB worden ingeschreven.  Via de onderstaande links de aangeboden competitiesoorten en de speeldata: 

Aangeboden competitiesoorten 2021

Data najaarscompetitie 2021

Wilt u als team meedoen? Meld u dan uiterlijk 1 juni 2021 aan (ook als uw team voor de voorjaarscompetitie 2021 was ingeschreven).

Teams kunnen zich aanmelden per e-mail:  [email protected]   

S.v.p. de volgende gegevens vermelden:
- namen van de spelers (minimaal 4) inclusief bondsnummers
- gewenste competitiesoort + dag
- naam, mobiel telefoonnummer en e-mailadres van de aanvoerder

Ook seniorleden die niet vast in een team zitten/willen, maar wel eens af en toe willen invallen, kunnen zich bij mij opgeven. Graag onder vermelding van uw telefoonnummer. Ik maak dan een lijst die ik aan de captains zal geven, zodat zij weten wie ze eventueel kunnen bellen wanneer ze een invaller nodig hebben. 

Meer informatie over de KNLTB Competitie 2021 is terug te vinden op de website van de KNLTB:  Informatie competitie knltb

Mochten er verder vragen zijn dan horen we dat graag. We zien de inschrijvingen met belangstelling tegemoet.  

Met sportieve groet,

Technische Commissie

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 402 775

Tennispark "De Duinpan"

1e slag - Swinsedreef 22a
3235 AR Rockanje