KNLTB Competitie 2020

22 juni 2020


Als gevolg van de Corona crisis is de voorjaarscompetitie dit jaar niet doorgegaan. 

Deze competitie is doorgeschoven naar het najaar en al onze teams die zich op hadden gegeven voor het voorjaar, gaan nu in het najaar spelen.   

Of deze competitie in het najaar definitief door kan gaan is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competities te spelen. De KNLTB volgt hierbij de maatregelen en adviezen van het kabinet en het RIVM.

Hoe ziet de KNLTB Competitie 2020 er uit? De KNLTB gaat er vanuit dat officiële cluboverstijgende wedstrijden in september weer zijn toegestaan en dat de KNLTB Competitie 2020 dan kan starten. Voor de verschuiving van de competitie geldt dat dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw worden aangeboden als bij de Voorjaarscompetitie. Hierdoor is de KNLTB Competitie 2020 voor alle spelers, ook de tennissers in de speelsterkte 1-4, een aantrekkelijke competitie. Er wordt niet gespeeld om promotie/degradatie.

Wat onze club betreft: voor de vrijdagavond hebben zich het maximaal aantal toegestane teams ingeschreven, maar voor de donderdagavond en zaterdag competitie zijn er nog plekken vrij. Mocht je voor één van deze dagen met een team in willen schrijven, laat me dit dan uiterlijk 28 juni a.s. weten. S.v.p. de gewenste competitiesoort, de namen (minimaal 4) van de teamleden, bondsnummers en contactgegevens van de captain doorgeven.

Ook als je niet vast in een team wilt spelen, maar wel af en toe wilt invallen, dan kun je dit aan mij melden bij Mirjam Krabbendam(Email adres: [email protected]) .  Ze zal een lijstje van invallers maken en dat met de diverse teamcaptains delen.

Via de onderstaande links de aangeboden competitiesoorten en de speeldata: 

Aangeboden competitiesoorten

Data najaarscompetitie 2020

 

 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 402 775

Tennispark "De Duinpan"

1e slag - Swinsedreef 22a
3235 AR Rockanje