Eerste Damesdubbeldag een doorslaand succes!

01 juli 2019


Op donderdag 20 juni werd voor de eerste keer een damesdubbeldag georganiseerd op onze vereniging. Bijna twintig koppels uit de regio hadden zich opgegeven en het werd een geweldige dag!

In de ochtend dreigde het weer het programma wat te verstoren maar dat viel uiteindelijk enorm mee waardoor alles volgens planning kon doorgaan en het een stralende dag werd.

Met de cupcakes van Zoet met Elma smaakte de koffie en thee nog lekkerder. Ook Janneke van JJ Sport was vertegenwoordigd en ging met veel minder voorraad naar huis!

Tussen de middag was er een heerlijke lunch en dat zag er in de volle kantine allemaal erg gezellig uit!

Ondertussen werden er wedstrijden op niveau gespeeld en werden de winnaars aan het eind van de dag in het zonnetje gezet met een prijs. Door de loterij waren er voor iedereen kansen om met een leuk cadeau naar huis te gaan!

Het idee was ontstaan doordat Chantel en Marja van de TC al eerder hadden meegedaan aan damesdubbeldagen en het altijd een succes en gezellig was. Dat kon ook nu zeker gezegd worden mede dankzij de prima voorbereiding en organisatie!

Alle dames bedankten voor de leuke en fijne dag en gingen tevreden naar huis. Met deze ervaring kan het haast niet anders dat er een vervolg aan wordt gegeven.

Dank gaat uit naar alle vrijwilligers die dit hebben mogelijk gemaakt op het mooie park.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 402 775

Tennispark "De Duinpan"

1e slag - Swinsedreef 22a
3235 AR Rockanje