Een drankje is weer mogelijk

30 juni 2020


Goed nieuws! 

Na een potje tennis is het, vanaf 1 juli weer mogelijk om iets te drinken op één van de terrassen of in het clubhuis. Hierbij zijn strenge voorwaarden van toepassing. Welke dit zijn leest u verderop, deze regels hangen eveneens in het clubhuis.

Clubhuis en terrassen Het clubhuis en de terrassen zijn anders ingericht, dit is om de noodzakelijke afstand van 1,5 meter te kunnen aanhouden. In het clubhuis zijn op de vloer duidelijke looproutes aangegeven, deze dient u aan te houden.

Het heeft de voorkeur om uw gekochte drankjes zoveel mogelijk buiten op de terrassen op te drinken. Het is verplicht bij het gebruik van een drankje op de terrassen en in het clubhuis te zitten.

Het is niet toegestaan om met meer dan 1 persoon achter de bar te komen.

Degene die als laatste weggaat ruimt het clubhuis op en maakt schoon.

Het is niet toegestaan om stoelen en tafels te verplaatsen. Vol = Vol is nadrukkelijk van toepassing.

Bij georganiseerde activiteiten is er een bardienst. De organisatie is verantwoordelijk voor het toezicht tijdens activiteiten. Tijdens een activiteit is er een aparte in en uitgang om het clubhuis te verlaten.

Regels & hygiëne De hygiëneregels en belangrijke maatregelen hangen duidelijk zichtbaar op in het clubhuis. Dagelijks worden de toiletten, deurkrukken en kranen gereinigd. In de hal bij het afhangbord staan desinfecterende middelen.

Het bestuur wenst u veel plezier op ons tennispark en gaat er vanuit dat we met elkaar zorg dragen voor een verantwoord gebruik van de tennisbanen, het clubhuis en de terrassen.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 402 775

Tennispark "De Duinpan"

1e slag - Swinsedreef 22a
3235 AR Rockanje