Diverse informatie

24 februari 2021


Er wordt hard gewerkt op ons tennispark. Hieronder bericht ik u over de verschillende werkzaamheden. Maar bovenal informeer ik u over de beperkte verruiming van de tennismogelijkheden in verband met Corona.

Beperkte verruiming vrij spelen

Met ingang van 3 maart 2021 is het toegestaan voor personen tot 27 jaar om te dubbelen. Voor personen vanaf 27 jaar is dit helaas nog niet mogelijk. Alle andere richtlijnen blijven ongewijzigd van kracht. Meer informatie is te vinden op de website van de KNLTB. Corona Update: Versoepelingen in sporten voor jong volwassenen t/m 26 jaar | KNLTB

Verduurzaming

De nieuwe duurzame Led-verlichting is geplaatst op de banen C t/m G. Volgende week zal gestart worden met het aanbrengen van nieuwe dakbedekking en isolatie op het clubhuis en de kleedkamers. Vervolgens zullen de zonnepanelen geplaatst worden op het platte dak gedeelte. De verwachting is dat de werkzaamheden eind maart zijn afgerond. Na het klaren van deze klus zullen we aanmerkelijk minder energie gaan gebruiken op ons park. Naast een financieel voordeel dragen we ook bij aan minder CO2 uitstoot!

Regulier onderhoud en haardhout

De dames en heren van de onderhoudsploeg zijn hard bezig met hun werkzaamheden aan de banen en de directe omgeving daarvan.Omdat er een paar slechte bomen op het park stonden was het noodzakelijk deze te kappen. Dit heeft aardig wat haardhout opgeleverd.Dit hout kunt u voor € 25, per aanhanger bestellen. In Rockanje (dorp) wordt dit ook nog eens gratis thuis afgeleverd.Heeft u belangstelling voor haardhout dan kunt u contact opnemen met;Jaap van der Veld via een whatsapp bericht naar 06-46555975 of Dick v..d. Haven, via 06-13081794.

Baanbeschikbaarheid

Tijdens de bovenstaande werkzaamheden zijn de banen beschikbaar.Via het digitale afhangsysteem kunt u dagelijks de beschikbaarheid zien en een tennisbaan reserveren.

Vriendelijke groet namens het bestuur,

Ron de Wit

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 402 775

Tennispark "De Duinpan"

1e slag - Swinsedreef 22a
3235 AR Rockanje