Clubkampioenschappen & 50 jarig Jubileum

30 juli 2021


Gelukkig kunnen de clubkampioenschappen weer doorgaan!!!!! Wij hebben er echt weer zin in! En we hopen jullie uiteraard ook! Zonder onze leden kunnen we dit niet doen. We combineren dit jaar de clubkampioenschappen met ons 50 jarig jubileum. Met leuke activiteiten.

Er kan worden ingeschreven voor de clubkampioenschappen voor de senioren en jeugd. Deze worden wederom tegelijk gehouden.  De senioren beginnen op donderdag 26 augustus en de finaledag is op zaterdag 4 september met als afsluiting een BBQ en een feestavond met een fantastische liveband!  Voor de jeugd begint het op vrijdag 27 augustus en eindigt het op zondag 29 augustus, met op zondag een verrassende afsluiting voor onze jeugd.

Voor de inwendige mens wordt uiteraard ook gezorgd! Op de 1e vrijdag is de pizzabus aanwezig, in het weekend heerlijke soep van Dick, heel de week heerlijke luxe broodjes en uiteraard tijdens de wedstrijden weer lekkere hapjes. En Janneke van JJ Sport is ook weer aanwezig op zondag.

Hierna het linkje voor de inschrijvingen:  Inschrijven Clubkampioenschappen

Zorg ervoor dat je verhinderingen goed ingevuld zijn!!! Afzeggingen en verplaatsingen tijdens de clubkampioenschappen is heel erg vervelend, voor de TC, maar zeker voor je tegenstander(s)!!!!

En als je niet hoeft te spelen, kom dan zeker gezellig kijken, want van de jeugd kunnen we heel veel leren. Wij gaan voor veel gezelligheid en leuke wedstrijden! Dus inschrijven maar!! Dit kan t/m zaterdag 21 augustus. 

Met sportieve groet, 

De Technische Commissie en Jeugdcommissie( voor vragen 0630119302 of [email protected])

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 402 775

Tennispark "De Duinpan"

1e slag - Swinsedreef 22a
3235 AR Rockanje