Clubkampioenschappen 2023

17 augustus 2023


Ons badgasten toernooi was een daverend succes, maar de clubkampioenschappen komen er ook weer aan!!!!! Wij hebben er echt weer zin in! En we hopen jullie uiteraard ook! Zonder onze leden kunnen we dit niet doen. Er kan worden ingeschreven voor de clubkampioenschappen voor tennis en padel voor de senioren en jeugd. Deze worden wederom tegelijk gehouden. De senioren beginnen op vrijdag 1 september en de finaledag is op zaterdag 9 september met als afsluiting een BBQ en verloting. Voor de jeugd begint het op vrijdag 1 september en eindigt het op zondag 3 september, met op zondag een verrassende afsluiting voor onze jeugd. Voor onze beginnende tennissers zijn er speciale Maak Kennis Met Tennis en Padel poules. Voor de inwendige mens wordt uiteraard ook gezorgd! In het weekend heerlijke soep van Dick,  heel de week heerlijke luxe broodjes en uiteraard tijdens de wedstrijden weer lekkere hapjes. En Janneke van JJ Sport is ook weer aanwezig op zondag.

Hieronder de link voor inschrijving padel en tennis:

Inschrijven padel

Inschrijven tennis

Zorg ervoor dat je verhinderingen goed ingevuld zijn!!! Afzeggingen en verplaatsingen tijdens de clubkampioenschappen is heel erg vervelend, voor de TC, maar zeker voor je tegenstander(s)!!!!

En als je niet hoeft te spelen, kom dan zeker gezellig kijken, want van de jeugd kunnen we heel veel leren. Wij gaan voor veel gezelligheid en leuke wedstrijden! Dus inschrijven maar!! Dit kan t/m zaterdag 26 augustus.

Met sportieve groet, 

De Technische Commissie en Jeugdcommissie

( voor vragen 0630119302 of [email protected])

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 402 775

Tennispark "De Duinpan"

1e slag - Swinsedreef 22a
3235 AR Rockanje

KVK-nummer

40385523