Bardiensten inplannen.

28 februari 2023


Als lid van onze vereniging wordt van u gevraagd tijdens het tennis/padel seizoen een bijdrage te leveren aan de gezelligheid op onze club door het vervullen van bardiensten. Voor de senioren (18 jaar t/m 69 jaar) die geen vrijwillerstaak binnen de vereniging hebben is draaien van drie bardiensten van drie uur verplicht. Per uur krijgt u een punt - totaal 9 punten.

Vanaf vandaag tot en met 20 maart kunt u uw diensten voor het gehele seizoen inplannen. Voor uitleg voor het inplannen via uw laptop zie Bardienst Inplannen. Het is ook mogelijk uw bardienst in te plannen via de club-app op uw telefoon.

Na 20 maart wordt u automatisch ingedeeld. Mocht u verhinderd zijn op de ingeplande datum dan dient u zelf deze dienst te ruilen met een ander lid van de vereniging en dit door te geven aan bardienstencommissie via email [email protected] of mobiel 06-13573364(Nera in 't Veen).  Het is mogelijk uw bardienst tegen betaling te laten vervullen door leden die zich hiervoor beschikbaar stellen. (10 euro per uur) (info Nera).

Tijdens het vervullen van uw bardienst mag u twee consumpties nuttigen. Dit zijn consumpties zonder alcohol.

Bij het niet verschijnen op uw geplande bardienst wordt 45 euro boete opgelegd en een nieuwe bardienst toegewezen.

Op de dagen dat u zelf competitie speelt kunt u geen bardienst inplannen en als u  meespeelt met Open toernooi en/of eendaagse toernooitjes dient u uw bardiensten als verhindering op te geven. 

Mocht het voor het eerst zijn dat u uw diensten gaat inplannen en geen ervaring hebben overleg dan met Nera zodat uw eerste dienst met een ander lid van de vereniging staat om u in te werken.

Achter de bar ligt schema van uw verplichten tijdens het vervullen van uw bardienst.

https://knltb.club

Sportieve groet, 
Nera in 't Veen

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 402 775

Tennispark "De Duinpan"

1e slag - Swinsedreef 22a
3235 AR Rockanje

KVK-nummer

40385523