Wijzigingen Tennisleraren

14 maart 2018


Beste leden van T.C. West-Voorne,

Tot onze spijt heeft Dennis de Kramer te kennen gegeven dat hij, na een dienstverband van bijna tien jaar bij At Vantage Tennis Academy  (voorheen Tennis Academy Rotterdam), per 1 april a.s. elders een andere uitdaging wil aangaan.

Het vertrek van Dennis brengt veranderingen mee voor leden die les van hem hadden of zouden willen. De lessen van Dennis zullen worden overgenomen door Arthur Hamers, Raymond Schot en Mark Luyk. Raymond is voor de meeste leden geen onbekende, maar voor wie hem niet kent een kleine introductie van zowel Raymond als Mark: 

De in Rockanje opgegroeide en woonachtige Raymond Schot is directeur-eigenaar van At Vantage Tennis Academy. Hij heeft in zijn jeugdjaren zelf op hoog niveau internationaal getennist en is in het bezit van een tennisleraren A- en B-licentie. Raymond heeft een verleden als college tennisspeler (college tennis - University of Miami (NCAA div.1).  en professioneel tennisspeler (Satellite Circuit & ATP Challenger Tour) en speelde tevens landelijke competitie (zondag hoofdklasse gemengd,  zondag eredivisie heren). 

Mark Luyk is een nieuw gezicht binnen de tennisschool. Hij is een zeer ervaren trainer die in het bezit is van een A, B en C-licentie. Mark heeft veel ervaring in de tennissport op zowel recreatief als prestatief niveau. Hij heeft jarenlange ervaring als trainer op diverse clubs in Nederland en heeft veel spelers begeleid als coach bij nationale en internationale toernooien.  

De uiteindelijke verdeling van de lessen over de bovengenoemde trainers is afhankelijk van het aantal inschrijvingen voor de lessen. 

Mocht u vragen hebben over de trainers kunt u contact opnemen met Raymond Schot, tel: 06-19875827 of met Arthur Hamers, tel: 06-24749320. 

Met sportieve groet, 

Raymond Schot
 At Vantage Tennis Academy


Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 402 775

Tennispark "De Duinpan"

1e slag - Swinsedreef 22a
3235 AR Rockanje