Reminder bardiensten T.C. Westvoorne

06 januari 2019


Als lid van onze tennisclub wordt van u gevraagd tijdens het tennisseizoen een bijdrage te leveren aan de gezelligheid op onze club door het vervullen van bardiensten. Voor de seniorleden (18 jaar t/m 69 jaar) die geen vrijwilligerstaak binnen de vereniging  hebben is het draaien van drie bardiensten van drie uur verplicht. Per uur krijgt u een punt – totaal 9 punten.

Sommige (zware diensten hebben een extra punt. Dan zijn 8 punten voldoende bv diensten van 22.00-02.00uur)

Vanaf vandaag tot en met 20 maart kunt u uw kantinediensten voor het gehele seizoen inplannen. Na 20 maart worden uw bardiensten automatisch  ingedeeld. Mocht u verhinderd zijn op de ingeplande datum dan dient u deze bardienst zelf te ruilen met een ander lid van de vereniging en dit door te geven aan de bardienstcommissie. Het is mogelijk  uw bardienst tegen betaling te laten vervullen door leden die zich hiervoor beschikbaar stellen. (10 euro per uur – dus de zware diensten van 22.00-02.00 zijn dan 4 uur)

Het is belangrijk dat u bij het invullen van de diensten kiest voor de optie bardienst.

Mocht u onverhoopt uw bardienst niet kunnen draaien, ook dan dient u deze dienst zelf te ruilen met een ander lid van de vereniging.

Tijdens het vervullen van uw bardienst kunt u twee consumpties nuttigen. Dit zijn consumpties zonder alcohol!!

Bij het niet verschijnen op uw bardienst wordt een boete van 45 euro opgelegd. Tevens krijgt u een nieuwe bardienst toegewezen.

Voor meer informatie kunt u onderstaande link gebruiken:
Bardienst plannen knltb.club

Sportieve groet,

Nera in ‘t Veen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 402 775

Tennispark "De Duinpan"

1e slag - Swinsedreef 22a
3235 AR Rockanje