Lockdown verlengd t/m 9 februari

18 januari 2021


Ongetwijfeld is bij jullie bekend dat de Lockdown is verlengd tot en met 9 februari 2021. Dat wil niet zeggen dat spelen op ons park niet mogelijk is …….. maar vanaf 18 jaar mogen alleen singles gespeeld worden.  De jeugd t/m 17 jaar houdt ruimte om in grotere groepen te spelen en te trainen. Dat was de afgelopen weken zo en blijft de komende weken ook zo.

Voor meer informatie: Lockdown verlengd t/m 9 februari: tennis en padel buiten blijft mogelijk | KNLTB

Super vervelend natuurlijk voor al de dubbels die normaal overdag en in de avonden worden gespeeld. Helaas het is niet anders. Uit ervaring weten we dat veel leden normaal gesproken alleen maar dubbels spelen. Toch kan een balletje met zijn 2-en heen en weer slaan ook best prettig zijn. Het hoeft zeker geen drie uur durende vijfsetter te zijn maar gewoon even in de buitenlucht met ballen en het racket in de weer doet iedereen goed. Het tennispark wacht op jullie!

Wanneer het eind in zicht is van Corona weten we niet, toch heeft de TC/ JC weer een leuke activiteitenkalender opgesteld. Deze zullen we spoedig op de website publiceren. Zodra het weer mag en verantwoord kan zullen de JC en TC weerstarten met hun activiteiten.

Op maandag 29 maart, 20.00 uur, zullen we de Algemene Leden Vergadering weer online houden.

Met vriendelijke groet namens het bestuur,

Ron de Wit

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 402 775

Tennispark "De Duinpan"

1e slag - Swinsedreef 22a
3235 AR Rockanje