ALV 7 december 2020

06 november 2020


Beste leden van TC West-Voorne,

Zoals u weet is de Algemene Leden Vergadering (ALV) van 16 maart 2020 niet doorgegaan in verband met het Corona Virus. De eerstvolgende ALV staat gepland op maandag 7 december 2020, aanvang 20.00 uur.

Deze ALV gaat door maar wordt online gehouden.We gaan voor deze ALV gebruik maken van Microsoft Teams. Dit is gratis te downloaden op uw mobieltje, tablet, laptop of computer, hiermee kunt u vanaf thuis deelnemen aan de ALV. Kort voor de ALV bijeenkomst ontvangt u in uw mailbox een uitnodiging met link naar de digitale bijeenkomst op de genoemde datum/tijd.

We realiseren ons dat het houden van de ALV op deze manier anders zal zijn dan u gewend bent.Het vraagt van u en het bestuur een andere voorbereiding en veel discipline tijdens de digitale bijeenkomst. Kortom verre van ideaal maar voor nu is dit het maximaal haalbare. De agenda en vergaderstukken zullen u in de week van 16 november worden toegestuurd.

Om tijdig over de juiste software te beschikken vraag ik u om ter voorbereiding alvast Microsoft Teams te installeren. Op internet is het nodige te vinden over het installeren hiervan, er zijn ook informatie filmpjes hierover op internet beschikbaar. Als u hulp nodig heeft kunt u dit vragen in uw directie omgeving, er zijn in uw omgeving vast mensen die al met Microsoft Teams werken. Mocht het helemaal niet lukken dan kunnen we kijken of we u op afstand kunnen helpen.

Met vriendelijke groet namens het bestuur van TC. West-Voorne,

Ron de Wit

Secretaris TC West-Voorne

 

Downloadn Microsoft Teams

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 402 775

Tennispark "De Duinpan"

1e slag - Swinsedreef 22a
3235 AR Rockanje